Over Fotologie

Fotologie.nl houdt zich in het bijzonder bezig met fotografie in de buitenlucht en staat garant voor een melange van natuur, techniek, kunst en cultuur. Een voorliefde, ooit onbewust doorgegeven van vader op zoon. Fotologie.nl staat voor gepassioneerd vastleggen van bijzondere momenten en is uitgegroeid tot een ‘geëscaleerde’ vrijetijdsbesteding.

In de portofolio treft u een klein assortiment van mijn momentopnames aan. Deze zijn onderdeel van een veel grotere verzameling en zijn te koop. De  foto’s lever ik in digitaal formaat in een door u gewenste afdrukkwaliteit. De beelden zijn ook verkrijgbaar op fotopapier, poster, canvas, aluminium of plexiglas in alle formaten in super briljante kleuren.

Bent u op zoek naar een foto van een specifiek onderwerp, dan laat ik mij graag uitdagen om deze voor u vast te leggen. Denk hierbij aan een mooi landschap, iets uit de natuur, een portret (ook zwart-wit) of familiegroepsfoto, kunst en cultuur of iets specifieks voor uw bedrijf. Er is heel veel mogelijk en u krijgt een foto ‘op maat’.

Bent u in het bezit van een spiegelreflexcamera en wilt u meer dan alleen op de automaat fotograferen? Volg dan de basiscursus ‘digitale fotografie’. Hier leert u de basistechnieken voor fotografie zoals composities, brandpuntafstand, scherpstellen, diafragma, sluitertijd en ISO. Met behulp van praktijkopdrachten maakt u zich deze fototechnieken snel eigen. U bent na deze basisopleiding in staat om prachtige foto’s te maken voorzien van uw persoonlijke smaak, belichting en compositie.

Benodigd: een spiegelreflexcamera, interesse en enthousiasme.

De prijs voor een basiscursus ‘digitale fotografie’ is afhankelijk van de grootte van de groep.

Vraag via het contactformulier vrijblijvend een prijsopgave aan.